Nemůžete si vybrat odstín? Zašleme vám vzorek zdarma!

Autor: | 27.12.2015

Zaslání vzorníku poštouVážení zákazníci a čtenáři našeho blogu, moc rád bychom vám představili naši novou jedinečnou službu, která je mezi českými internetovými prodejci nábytku zcela ojedinělá. Vybíráte například novou postel a nejste si jisti, jak reálný odstín vypadá ve skutečnosti? Žádný problém, u vybraných výrobků vám nabízíme skvělou službu zaslání vybraného vzorku poštou zdarma na vaši adresu.

Velice nám záleží na maximální spokojenosti našich zákazníků a děláme pro to maximum. Rádi bychom nabídnutím této služby docílili větší důvěry, nejen v náš obchod, ale v internetové nakupování obecně. V rámci naší skvělé služby obdržíte zdrama poštou balíček s vybraným vzorkem ( vzorky ) barevného odstínu. Díky tomu pak můžete reálně vidět, jak skutečně vypadá barva vybrané laminované desky, nebo odstín moření u masivního dřeva.

Nemůže se proto stát, že by jste si objednali například novou namořenou postel z masivu a po rozbalení krabic u vás doma byli překvapeni úplně jinou barvou, která se vám do interiéru absolutně nehodí. S naší novou službou „zaslání vzorku zdarma“ budete mít 100% jistotu, že výsledný výrobek zcela naplní vaše očekávání a nebudete jej muset reklamovat nebo dokonce vracet.

Vzorník lamina poštou zdarma

Jak poznám zboží, u kterého mohu požadovat zaslání vzorku zdarma?

Momentálně tuto službu nově nabízíme u vybraných modelů dřevěných postelí a postelí s úložným prostorem.  U těchto výrobků je v popisu zboží nabídnuta možnost zaslání vybraného vzorku, doplněná o barevný poutavý obrázek. Dále je možné zaslat také vzorky látek na vybrané typy sedacích souprav a pohovek. Během roku se budeme snažit sortiment výrobků s možnosti zaslání vzorku dále rozšiřovat na kuchyně, jídelny, obývací stěny a další nábytek do celého bytu či domu.

Pevně věříme, že budete s naší novou jedinečnou službou v ČR spokojeni. Pokud by jste v naší nabídce objevili nábytek nebo postel, kde možnost zaslání vozku zdarma prozatím nenabízíme, můžete si tu možnost ověřit telefonicky na čísle 777 158 960 nebo nás kontaktovat na emailu obchod@intena.cz . Pokud to bude v našich silách, pokusíme se danný vzorek nechat individuálně vyrobit.